Zoeken

Klik op de flyer om te vergroten
Flexisle - de 'missing link' tussen idee en uitvoering. Flexisle - shaping the cloud.
Klik hier voor de pdf versie

Flexisle - de flexibele online oplossing voor efficiënt informatiebeheer op maat

Flexisle biedt haar klanten specifieke, resultaatsgerichte software oplossingen aan om op een efficiënte en uitvoeringsgerichte wijze informatiestromen te kanaliseren. Dit kan gaan van het opvolgen van complexe personeelsbestanden tot het bijhouden van individuele vrijetijdsbesteding.

Flexisle doet dit via haar online platform Metis waarop functionele en klantgerichte modules, geënt worden voor onder andere taakopvolging binnen bedrijven, opzet van systematische structuren, organisatie van facilitaire diensten, CRM en Facturatie, na-calculatie, beheer van veiligheid en kwaliteit (ISO-normen), en milieubeheer... Gezien dit toelaat om flexibele, en tijds- en kostefficiënte oplossingen op maat aan te bieden, kan Flexisle op korte termijn maatwerk leveren aan een verscheidenheid van klanten tegen een heel redelijke kost.

Tegelijk kan het gebruik van het systeem geïnternaliseerd worden bij klanten zonder dat daar voorafgaande vereisten nodig zijn van de gebruikers in verband met onder andere databasebeheer, netwerk-kennis, instellen van back-ups, programmering,... Dit gebeurt via CloudNine.0, een lokaal programma dat de gebruiker toelaat om zonder het schrijven van één lijn code de gewenste toepassing te bouwen.

We zijn graag bereid om een demonstratie te geven van ons systeem. Contacteer ons hiervoor vrijblijvend. Wilt u liever zelf eerst het systeem verkennen, dan kan u hier een demo vinden die een idee geeft van wat Flexisle kan betekenen voor u.

Bekijk hier welke bedrijven al volop gebruik maken van Flexisle toepassingen op het ingenieus Metis platform.

News Flash